Carta oberta de Tito Vilanova

Ens plau també a nosaltres, les #noiestwitterBarça, reproduir de forma íntegra el text de la carta oberta de Tito Vilanova, com a mostra de suport incondicional i d’agraïment, no només per haver dut el nostre equip a l’èxit, sinó també, i especialment, per ser un exemple de comportament en l’esport i en la vida. Salut i sort, Tito!
“Gràcies Barça, gràcies a tots
Després de cinc anys meravellosos formant part d’un equip que ha fet realitat els somnis de qualsevol entrenador, ha arribat el moment d’afrontar un canvi en la meva vida professional per dedicar forces i energies a continuar el procés de la malaltia que em van diagnosticar fa un any i mig.
Els tractaments que he de seguir a partir d’ara no fan recomanable, segons l’opinió dels metges, que em pugui dedicar al cent per cent a les tasques pròpies del primer entrenador d’un equip de l’exigència del FC Barcelona, però continuaré molt a prop i seguiré treballant per aquest Club que tant estimo en altres tasques de l’àrea esportiva.
No es fàcil deixar aquest grup de persones tan especials, els jugadors, els companys de l’‘staff’ i amics amb qui he compartit tantes vivències inoblidables. Els estaré eternament agraït per tot el que m’han donat i el que m’han demostrat. La qualitat humana i futbolística d’aquest equip està a prova de qualsevol obstacle i estic convençut que afrontarà amb tota la seva capacitat els nous reptes esportius d’una temporada que ha de ser il?lusionant per a tots.
També vull agrair especialment al president, a tota la Junta Directiva i al director esportiu Andoni Zubizarreta tota la confiança que van posar en mi i, sobretot, el seu suport incondicional, tant esportiu com personal. Igualment important per a mi és el suport mèdic i humà que rebo tant del doctor Ramon Canal com del seu equip de metges que estan al meu costat. Sé que aquest partit no el jugo sol, que formo part d’un Club solidari que m’ajudarà a tirar endavant en aquest llarg procés, com ha fet fins ara.
A tots vosaltres, socis i aficionats del Barça, també vull agrair-vos de tot cor les mostres de suport i afecte que m’heu fet arribar, no només ara sinó al llarg dels últims mesos. Dir-vos que estic tranquil, fort i que afronto aquesta nova etapa en el procés de la meva malaltia amb plena confiança que tot anirà bé.
Moltes gràcies també a tots els aficionats del futbol, a col?legues de professió, clubs, esportistes i persones conegudes i anònimes pels vostres missatges d’ànim que tant ens reconforten a mi i a la meva família.
Són moments difícils per als meus i per això he demanat als mitjans de comunicació respecte i comprensió. Un cop he deixat de ser l’entrenador del Barça espero poder tenir la tranquil?litat i privacitat que tant jo com la meva família necessitem en aquests moments.
No voldria acabar aquesta carta sense desitjar molta sort i tots els èxits al nou entrenador del millor equip del món.
Moltes gràcies a tots.
Tito Vilanova”

Leave a Reply