El nostre decàleg

Noies Twitter Barça: ALLÒ QUE SOM: EL NOSTRE DECÀLEG

Vam començar formalment a anomenar-nos #noiestwitterBarça al setembre de 2011.  Ara som 15 dones amb més de 15.000 seguidors al Twitter i amb una mitjana de més de 100 piulades per partit. Piulem durant tots els partits del Barça i sempre amb una vessant positiva.

Ens uneixen un seguit de característiques singulars que ens han fet plantejar constituir-nos com a grup, després de la primera trobada presencial que va tenir lloc a Begues el 26 de gener de 2013.

En aquesta primera trobada vam decidir, entre altres coses, que ens calien uns principis o trets en els que totes hi poguéssim confluir: Aquí tenim doncs el nostre Decàleg:

  1. SOM del Barça i això ja explica molt de nosaltres i de la nostra manera de ser.
  2. SOM un grup format per dones, no per exclusió dels homes, sinó perquè és el que ens ha singularitzat i unit a la Xarxa.
  3. SOM seguidores del Barça, perquè és el Club que representa el nostre país.
  4. SOM admiradores del model esportiu del nostre Club que aposta, malgrat algunes contradiccions, pels valors esportius amb un tarannà democràtic i de respecte consolidat en l’època d’en Pep Guardiola i que es manté en l’equip actual.
  5. SOM unes piuladores que, d’acord amb aquesta visió del món de l’esport, sempre fem les nostres intervencions en un to correcte, sense insults i amb una visió positiva.
  6. SOM professionals relacionades amb els àmbits de l’educació i de les xarxes socials.
  7. SOM seguidores per afició i per professió de les eines de comunicació de la xarxa. Així doncs, valorem i emprem aquests mitjans ja que ens ofereixen un medi per comunicar-nos i compartir les nostres opinions.
  8. SOM presents al Twitter des d’un inici però la nostra intenció és fer-nos presents en tots els mitjans que estiguin al nostre abast, majoritàriament els derivats de la xarxa.
  9. SOM un grup amb voluntat de créixer i estendre les nostres opinions a tots aquells seguidors que es puguin identificar amb la nostra manera de veure l’esport.
  10. SOM MÉS QUE UN GRUP de seguidores del Barça perquè SOM LES PRIMERES SEGUIDORES VIRTUALS DEL BARÇA.

VISCA EL BARÇA I LES #NOIESTWITTERBARÇA

Leave a Reply