#NOIESTWITTERBARÇA

#NOIESTWITTERBARÇA

Així…? amb un símbol al davant del nom del grup…? sense espais…?

I és que ens hem trobat a Twitter, una xarxa social de microblogs que té els seus inicis al març del 2006. I això que podria semblar impossible perquè ja es deuen superar els 500 milions d’usuaris, ha estat relativament fàcil. Compartim passions: pel Barça, que ens ha agermanat als partits, per les noves tecnologies, per la nostra llengua i cultura i pel nostre país.

Relacionades d’alguna manera amb el món de l’ensenyament, comencem a trobar-nos virtualment el setembre de 2011 i el gener de 2013 ens trobem físicament i posem veu a les imatges dels nostres avatars. I decidim posar-nos en marxa, conformar una estructura per al que fins ara eren trobades casuals en un món immaterial.

Per a qui desconeix l’ús de les xarxes, i en particular de Twitter, deu semblar increïble el fet de quedar amb 14 persones a qui no has vist. De fet, companys de feina o familiars representaven perfectament l’expressió ‘posar-se les mans al cap’ davant la proposta.

Però Twitter és, en paraules de la Trina Milán, proper, empàtic i càlid i la desvirtualització va representar un contínuum en les interaccions. Recollir en cotxe la Maria Antònia, perfecta desconeguda fora de la xarxa, i continuar xerrant durant el trajecte com si fos ahir que ens vam veure.

Quinze dones que incorporen les noves tecnologies a la seva dinàmica diària, on line i off line, engrescades, positives, apassionades i ara amb un projecte comú que és posar en marxa la primera penya virtual del Barça (poca broma!).

Amb la intenció de fer arribar una nova manera de viure els partits del Barça (entre totes arrepleguem ja més de 15.000 seguidors) i de créixer.  De compartir coneixement i opinions virtualment a diari i de trobar-nos presencialment en certs moments durant l’any per compartir també un bon àpat i una copa de vi, que no hem de perdre les virtuts de les relacions físiques…

Benvinguts i força Barça!
Carol Huesa

Leave a Reply